Sunday, July 1, 2012

Hadoiiihhhh....

Agak susahlah nak view kan post-post yang dah di publish ni kat facebook... dah cube NetworkedBlog, xbleh... dah cube My Blog Post kat profile Facebook, macam x kene je... macam mane eayh otai-otai blogger ni wat eayh.. ingat nak guna apps note dalam FB tapi x bleh sebab dah bace dari blog lain, mana-mana FB yang gune Timeline memang akan stuck kat ctu... hadoooiiiihhhh....